Kada se na Olimpiku pojavila žena Rađe Naingolana mnogima su oči zasuzile, a ni Amra Džeko nije ostala ravnodušna: Koja neizmjerna snaga!

Klaudija Naingolan boluje od opake bolesti, a njen dolazak na stadion “Olimpiko” privukao je veliki broj znatiželjnih pogleda. Obrijane glave sa osmjehom na licu, Klaudija se ponašala kao da već mjesecima ne bije životnu bitku. Amra Silajdžić, objavila je na društvenim mrežama fotografiju ispod koje stoji: “Kakva velika ljubav, koja neizmerna snaga! Ova žena”, napisala je gospođa Džeko

Foto: Instagram

Supruga fudbalera Kaljarija Rađe Najngolana, Klaudija, pojavila se na stadionu u Rimu kako bi ispratila meč Rome i Atalante.

Ne bi bilo ništa neobično za jednu ženu fudbalera da pruža podršku svom suprugu dok on kotrlja loptu po travnatom terenu, da nije u pitanju ozbiljan presedan.

Naime, Klaudija Naingolan boluje od opake bolesti, a njen dolazak na stadion “Olimpiko” privukao je veliki broj znatiželjnih pogleda.

Foto: Instagram

Obrijane glave sa osmjehom na licu, Klaudija se ponašala kao da već mjesecima ne bije životnu bitku.

Supruga Edina Džeka, Amra Silajdžić, objavila je na društvenim mrežama fotografiju ispod koje stoji:

“Kakva velika ljubav, koja neizmerna snaga! Ova žena”, napisala je gospođa Džeko, prenosi “Kurir”.

Rađu Naingolana Inter je otpisao dolaskom trenera Antonija Kontea ovog leta. Talentovani vezni igrač Serije A otpisan je i iz belgijske reprezentacije s kojom nije išao na Mudijal prošle godine, uprkos sjajnim igrama na Apeninima.

On je naposlijetku potpisao ugovor sa Kaljarijem gdje igra kao pozajmljen fudbaler Intera. Međutim, iako je povratak na Sardiniju bila “odluka srca”, u pozadini svega krila se teška bolest njegove supruge.

Foto: Instagram

“Već mjesec dana se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proljeteli, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je hemioterapija”, napisala je Klaudija prije par mjeseci, čime je potvrdila nimalo lijepe priče.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!