Berane: Humanitano veče za liječenje Fuada Ramusovića

Ulaz košta pet eura. Kako je najavljeno, oni koji budu željeli da dodatno pomognu teško povrijeđenom Fuadu Ramusoviću za liječenje u specijalizovanim zdravstvenim ustanovama, to će moći da učine ostavljanjem priloga u zasebnoj kutiji koja će se nalaziti na terasi hotela. Fuad Ramusović je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije desetak mjeseci, nakon čega je ostao nepokretan

 

Fuad Ramusović

U srijedu, 14. avgusta, na terasi hotela „Berane“ biće održano humanitano veče, a sav prihod biće upotrijebljen za liječenje Fuada Ramusovića, bivšeg sekretara Fudbalskog kluba Berane.

Humanitarno veče će početi u 21 čas, a prisutne će zabavljati Jadranka Barjaktarović i Aki bend, piše espona.me.

Ulaz košta pet eura. Kako je najavljeno, oni koji budu željeli da dodatno pomognu teško povrijeđenom Fuadu Ramusoviću za liječenje u specijalizovanim zdravstvenim ustanovama, to će moći da učine ostavljanjem priloga u zasebnoj kutiji koja će se nalaziti na terasi hotela.

Fuad Ramusović je zadobio teške tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prije desetak mjeseci, nakon čega je ostao nepokretan.

Ramusović je bivši sekretar FK Berane, a taj posao obavljao tridesetak godina.

Humanitarno veče organizuje grupa Beranaca koji žive i rade van rodnog grada, na čelu sa Veselinom Mujovićem, bivšim rukometašem a sada sportskim radnikom, u saradnji sa menadžmentom hotela „Berane“.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!