Sutomore: Ženu ujeo konj

“Vraćala sam se sa plaže. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim, iznenada sam osjetila neprijatan i jak bol u predjelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instinktivno sam rukom dohvatila bolno mjesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj”, ispričala je žena za portal Jedro.me, dodajući da se odmah obratila ljekaru

Ilustracija (Foto: Fokuspress)

Sredovječnu ženu iz Srbije, koja ljetuje u Sutomoru, ujeo je konj dok se vraćala sa plaže Štrbina.

Konj nije pronađen pa žena treba da primi terapiju protiv bjesnila.

“Vraćala sam se sa plaže. Na livadi je bilo nekoliko konja. Jedan Rus je išao ispred mene, prišao konju, pomilovao životinju i prošao. Prošla sam i ja, međutim, iznenada sam osjetila neprijatan i jak bol u predjelu leđa. U momentu nisam znala šta me snašlo. Instinktivno sam rukom dohvatila bolno mjesto. Na prstima su ostali tragovi krvi. Ujeo me konj”, ispričala je žena za portal Jedro.me, dodajući da se odmah obratila ljekaru.

“Kad sam se požalila većina ljudi me gledala sa nevjericom, neki su se i nasmijali. Meni do smeha nije”, kaže žena, dodajući da u Sutomoru ima mnogo pasa lutalica i krupne stoke, među kojima su i konji.

“Moj odmor se pretvorio u odlazak ljekarima”, priča očajno ova žena, koja u Sutomoru, gdje ima kuću, ljetuje godinama.

U Domu zdravlja Bar je potvrđeno da je ženu ujeo konj.

Dostavili su, navode, izvještaj ljekara veterinarskoj inspekciji.

“Konj nije nađen. Na osnovu pregleda konja utvrđuje se terapija koju žena treba da primi”, kazali su u Domu zdravlja Bar

Jedro.me od veterinara saznaje da se dešava, ali rijetko, da konj ujede i da mogu da obole i od bjesnila.

Posljednjih godina veterinari nisu zabilježili slučaj bjesnila kod konja.

Između Sutomora i Čanja nalaze se divlje plaže Štrbina i Maljevik. Netaknuta priroda, šljunkovite plaže, biserno čista voda, kao i ljekovito blato, razlozi su zbog kojih se dolazi u ove uvale. Sve to, nažalost, kvare čopori pasa i krda stoke.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!