Ubistvo Stefana Šarovića lični motiv, dvije osobe osumnjičene

Baković je kazao da za sada ne može iznositi više detalja, ali da se na osnovu svih prikupljenih dokaza ne može zaključiti da se radi o naručenom ubistvu, niti o sukobu kriminalnih grupa. Dodao je da su, prema saznanjima policije, i Šarović i osumnjičeni za ubistvo povezani sa kriminalnim grupama koje djeluju na teritoriji Crne Gore

Sa presa (Foto: Printscreen)

Pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor kriminalističke policije Enis Baković saopštio je na današnjoj pres konferenciji u Centru bezbjednosti Podgorica da je lični sukob motiv ubistva Novljanina Stefana Šarovića, koji je ubijen 6. juna u Đenovićima.

On je kazao da su za ubistvo osumnjičeni N. I. i D. Š, za kojima je raspisana potjernica, i da su protiv njih podnijete krivične prijave Višem državnom tužilaštvu.

Baković je kazao da za sada ne može iznositi više detalja, ali da se na osnovu svih prikupljenih dokaza ne može zaključiti da se radi o naručenom ubistvu, niti o sukobu kriminalnih grupa.

Dodao je da su, prema saznanjima policije, i Šarović i osumnjičeni za ubistvo povezani sa kriminalnim grupama koje djeluju na teritoriji Crne Gore.

Portparol Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, Lepa Medenica, kazala je da su podnijete krivične prijave protiv dvije osobe, prenose “Vijesti”.

Ona je rekla da je nakon ubistva u svojstvu svjedoka saslušano više lica.

Novljanin Stefan Šarović (31) ubijen je 6. juna u Đenovićima, ispred kuće u kojoj je stanovao.

U policijskim spisima bio je evidentiran kao bezbjednosno interesantna osoba.

Pres konferenciji su, osim Bakovića i Medenice, prisustvovali pomoćnik direktora Uprave policije za Sektor za borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije Zoran Lazović i načelnik Centra bezbjednosti Herceg Novi Goran Banićević.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!