Američki diplomata ubio sebe pa suprugu: Bili pred razvodom, puklo kada je rekla da sa djecom ide u Beograd?

Prije zakazanog saslušanja, policija je dobila poziv da se nešto čudno dešava u kući para u blizini američkog univerziteta na sjeverozapadu Vašingtona. Kada su došli u kuću, policajci su zatekli Rifa (51) koji je pucao sebi u glavu, dok je u drugoj prostoriji ležalo beživotno tijelo njegove supruge Lole Gulomova (45)

Foto: Facebook

Američki diplomata Džejson Rif ubio je suprugu Lolu Gulomovu i potom izvršio samoubistvo, a prema pisanju američkih medija, okidač je bilo saznanje da je ona prihvatila četvorogodišnji mandat u ambasadi SAD u Beogradu i da je planirala sa sobom da povede djecu.

Bračni par je bio pred razvodom koji je trebalo i zvanično da se okonča u petak. Do toga, međutim, nije došlo.

Prije zakazanog saslušanja, policija je dobila poziv da se nešto čudno dešava u kući para u blizini američkog univerziteta na sjeverozapadu Vašingtona. Kada su došli u kuću, policajci su zatekli Rifa (51) koji je pucao sebi u glavu, dok je u drugoj prostoriji ležalo beživotno tijelo njegove supruge Lole Gulomova (45), piše “Kurir”.

Veruje se da ju je Rif usmrtio prije nego što je presudio sebi.

Iza njih su ostale dve maljoletne djevojčice, a prijatelji su odmag po tragičnom događaju na stranici Go Fund Me pokrenuli akciju za prikupljanje pomoći djeci. Iako je cilj bio da se prikupi 10.000 dolara, za samo dan je prikupljena suma od 60.000 dolara.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!