Navijači izabrali: Denis Ličina (16) najbolji igrač FK Union 05 Kayl/Tetange iz Luksemburga

U konkurenciji je bilo devet igrača: Kenzo Fabro (CS Sannem, 21), Denis Ličina (Union 05 Kayl/Tetange 16), Michael Bakare (Union Remich/Bous, 19), Christhope Schröeder (FF Norden, 18), Yannis Bucci (Kehlen, 21), Maxime Schott (Grevenmacher, 21), Scott Kops (Steinsel, 18), Pol Risch (Steinsel, 18) i Adriel Guimaraes (Medernach, 21 godina)

Denis Ličina, čiji roditelji vode porijeklo iz Bihora, izabran je za najboljeg igrača do 21 godine u FK Union 05 Kayl/Tetange iz Luksemburga, po izboru izboru navijača.

Šesnaestogodišnji Denis je dobio najviše glasova, a u prethodnoj sezoni pokazao je da je ljubimac publike i istinski fudbalski majstor na koga se može računati.

“Veoma sam srećan zbog nagrade. Ona je ujednio i nagrada našem klubu Union 05 Kayl/Tetange i za sve moje saigrače, jer bez njih ne bih mogao ništa da pokažem. Duboko sam zahvalan svima koji su glasali za mene, a nagrada mi daje podstrek da još više radim na sebi, treniram i pomognem mom klubu u sljedećoj sezoni, kako bi smo postizali još bolje rezultate i našoj vjernoj publici dokazivali da nisu uzalud uz nas”, kazao je Denis.

FK Union 05 Kayl/Tetange (Denis je treći sa lijeve strane) 

U konkurenciji je bilo devet igrača: Kenzo Fabro (CS Sannem, 21), Denis Ličina (Union 05 Kayl/Tetange 16), Michael Bakare (Union Remich/Bous, 19), Christhope Schröeder (FF Norden, 18), Yannis Bucci (Kehlen, 21), Maxime Schott (Grevenmacher, 21), Scott Kops (Steinsel, 18), Pol Risch (Steinsel, 18) i Adriel Guimaraes (Medernach, 21 godina).

Od 834 glasača Denis Ličina je dobio 350 glasova, 95 više od drugoplasiranog Adriela Guimeraesa. Trećeplasirani je bio Maxime Schott, od koga je Denis imao 127 glasova više.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!