Florida: U zamrzivaču na otpadu pronađeno tijelo žene nestale 2013.

Vlasnica skladišta metalnog otpada Lilian Argueta je otkrila tijelo 15. marta u Margateu. Kada je otvorila zamrzivač, prestravio ju je njegov sadržaj. Unutra je bilo tijelo žene Heder Lejsi (Heather Lacey), majke dvoje djece, koja je imala 29 godina u trenutku nestanka

Foto: YouTube/Printscreen

Tijelo žene s Floride, koja je nestala prije šest godina, pronađeno je u zamrzivaču koji je iznesen iz apartmana mrtvog muškarca.

Vlasnica skladišta metalnog otpada Lilian Argueta je otkrila tijelo 15. marta u Margateu.

Kada je otvorila zamrzivač, prestravio ju je njegov sadržaj. Unutra je bilo tijelo žene Heder Lejsi (Heather Lacey), majke dvoje djece, koja je imala 29 godina u trenutku nestanka, prenosi “Daily Mail”.

“Pomislila sam da je lutka, nisam vjerovala da to može biti ljudsko biće”, ispričala je vlasnica.

Neki svjedoci su rekli kako su ruke žrtve bile podignute kao da guraju vrata, a noge su joj bile savijene ispred grudi.

Lejsi je, piše “Avaz”, posljednji put viđena na Dan zahvalnosti 2013. godine. Njen nestanak prijavio je otac, rekavši da je živjela na ulici.

Članovi porodice su izjavili da je imala istoriju zlostavljanja koja je počela s lijekovima protiv bolova nakon carskog reza, a koja je eskalirala do upotrebe kokaina i drugih narkotika.

Navodno je nekoliko puta bila uhapšena zbog posjedovanja droge i prostitucije, te je izdržavala kaznu od jedne godine zbog falsifikovanja čeka i krađe identiteta.

Zamrzivač je uklonjen iz stana Džonatana Escarzagea (Jonathan Escarzaga), koji je pronađen mrtav 17. februara ove godine u stanu u predgrađu Majamija u Holivudu.

Policija sada ispituje je li muškarac poznavao Lejsi i je li imao bilo kakvu ulogu u njenoj smrti.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!