Dječak Ibrahim Mešeljević nije pronađen, potraga se nastavlja sjutra, roditelji završili na psihijatriji (VIDEO)

Kako je ekipi Avaz TV-a, koja je na licu mjesta, kazao dječakov rođak, boje se da tijelo nije otišlo u rijeku Bosnu. Tražilo ga je danas, kako je Meho rekao, trista ljudi. Kukama i grabljicama pretraživali su potok, ali su našli samo duks i bicikl

Foto: Printscreen/Avaz TV

Dječak Ibrahim Mešeljević, koji je danas, vozeći bicikl, upao u nabujali potok, još nije pronađen. 

Kako je ekipi Avaz TV-a, koja je na licu mjesta, kazao dječakov rođak, boje se da tijelo nije otišlo u rijeku Bosnu. Tražilo ga je danas, kako je Meho rekao, trista ljudi. Kukama i grabljicama pretraživali su potok, ali su našli samo duks i bicikl, prenosi “Avaz”.

Rođak dječaka je za Avaz TV ispričao da su roditelji u jako lošem psihičkom stanju i da su prebačeni na psihijatriju. Osim Ibrahima, imaju još jedno dijete.

Pokraj potoka ekipa Avaz TV-a zatekla je i rođaka Belmina Mešeljevića. Izgubio je, kaže, nadu, jer je Ibrahim mali dječak.

I komšije su u šoku. Komšinica Adila Zgrco ima takođe dvoje djece i kaže da se uvijek boji potoka, jer su prijelazi preko njega uski.

Nešto više građana okupilo se u donjem dijelu, gdje se potok uliva u Bosnu.

Prema riječima mještana, ronioci su danas rukama pretraživali korito potoka. Trenutno nivo vode opada, a potraga za dječakom biće nastavljena sutra.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!