U Podgorici ubijen Milo Ilić (28): Nova žrtva rata crnogorskih kriminalnih klanova?

Prema prvim rezultatima istrage, za sada nepoznata osoba sačekala je Ilića da izađe iz kladionice i u trenutku dok je prilazio svom vozilu, marke “džip grand patriot”, u njegovom pravcu ispalila više hitaca

Milo Ilić (Foto: Facebook)

Podgoričanin Milo Ilić (28) ubijen je oko 16:20 sati u Podgorici, u Ulici oktobarske revolucije, u blizini Autobuske stanice.

Navodno, Ilić je nova žrtva rata crnogorskih kriminalnih klanova.

Prema saznanjima TV Vijesti, Ilić je važio za osobu blisku kavačkom klanu, tačnije podgoričkom ogranku kojim je šefovao Veselin Kalezić, koji je ubijen u novembru 2018.

Prema prvim rezultatima istrage, za sada nepoznata osoba sačekala je Ilića da izađe iz kladionice i u trenutku dok je prilazio svom vozilu, marke “džip grand patriot”, u njegovom pravcu ispalila više hitaca, prenosi portal vijesti.me.

Tokom izviđaja je nađeno 15 čaura, a sagovornik TV Vijesti iz istrage navodi da je ubica pješke prišao Iliću, pucao iz neposredne blizine i potom pobjegao.

Iz Uprave policije (UP) saopšteno je da rade na rasvjetljavanju ubistva.

“M. I. je, shodno policijskim evidencijama, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe. Na licu mjesta se vrši uviđaj kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično djelo i rasvjetljavanju događaja”, navodi se u saopštenju UP.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!