Stravična nesreća u Hrvatskoj: Poginulo četvoro državljana Srbije, brzinometar ostao zakucan na 140 kilometara na sat

Kako saznaje “Blic”, saznali, u nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Jaknković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dječak N. R.

Foto: Printscreen

Očevici stravične nesreće koja se dogodila na autoputu u Hrvatskoj, a u kojoj je poginulo četvoro državljana Srbije, kažu da su od siline udarca sve osobe izletjele iz automobila! U kolima je jedino ostao mladić koji je sjedio na suvozačevom mjestu i on je ovu jezivu nesreću i preživio!

Kako piše “Večernji list”, vozilo u kom su se nalazile četiri osobe iz Srbije teško je oštećeno i u njemu su bila aktivirana oba vazdušna jastuka. Brzinometar je ostao zakucan na 140 kilometara na sat.

Kako saznaje “Blic”, saznali, u nesreći su stradali Aleksandra Janković (43), Žikica Janković (47), Verica Rašić (42) i četrnaestogodišnji dječak N. R.

U udesu je povređen suvozač Dragan Vučićević (28) i on je smješten u bolnicu u Vinkovcima. Povrijeđeni mladić je, kako saznaje “Blic”, u stabilnom stanju.

Večernji list”, međutim, piše da je povrijeđeni mladić u stanju šoka i da se u automobilu našao samo pukom slučajnošću jer je tražio prevoz do Zagraba preko grupe “Tražim prevoz”. On je jedini u automobilu bio vezan.

“Osoba koja je preživjela zadobila je lakše tjelesne povrede i nalazi se u stanju šoka. Ostaće nekoliko dana na posmatranju u bolnici”, rekla je Sonja Marinković, PR Opšte bolnice Vinkovci.

U vozilu marke “škoda oktavia” slovenačkih tablica nalazilo se pet osoba, svi državljani Republike Srbije.

Prema prvim informacijama, vozač je izgubio nad vozilom, sletio s puta i udario u zaštinu ogradu uz autoput. Nesreća se dogodila na autoputu A3, u smjeru ka Zagrebu

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!