Krenuli da vjere mladu pa poginuli: Detalji nesreće kod Rume u kojoj su poginuli otac i dva sina

U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Marko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), takođe iz Starih Banovaca

Foto: Printscreen

Troje ljudi je poginulo je, a četvoro povrijeđeno u ataru sela kod Rume i to kada su išli da isprose mladu, saznaje “Blic”.

Na licu mesta stradali su otac i dva sina, a četvoro je povrijeđeno.

U nesreći su poginuli Miroslav J. (37) iz Krčedina, Marko J. (19) iz Starih Banovaca i Mirko J. (17), takođe iz Starih Banovaca.

U teškom stanju nalazi se N. P. (16) iz Golubinaca, dok je teške tjelesne povrede zadobila Nagelina N. (27) iz Nikinaca, a lakše je povrijeđen Aleksandar D. (21) iz Golubinaca.

Mještani su za Sremsku TV ispričali da se sve odigralo u nekoliko sekundi i da je bilo užasno.

“Čulo se kao eksplozija. Bilo je grozno, komšije su pokušale da pomognu koliko su mogli. Vatrogasci su ih izvlačili iz vozila”, – ispričala je Hatidža Cvijetičanin.

U vozilu je, kako se saznaje, bilo osmoro, dok je jedna osoba bila u gepeku.

“Bilo je strašno za gledati. Kažu da su bili da prose mladu, poginuli su valjda otac i dva sina, jedan od njih se trebalo da se oženi”, rekao je jedan mještanin.

Do stravične saobraćajne nesreće kod Rume došlo je noćas u oko tri sata posle ponoći. Automobil “reno laguna” sletio je s puta i zakucao se u banderu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!