Teške vijesti iz SAD: Seleni se vratio kancer

 

Iako je posljednjih dvije godine i tri mjeseca bila liječena po najmodernijem protokolu za neuroblastomu, bolest se, nažalost, nije iskorijenila. Poslije pauze od nepunih pola godine došlo je vrijeme da probamo još jednom da spasimo Selenin neprocjenjivi život. Selenin duh je nepokoriv i vedar, njena dobrota razara sve crne misli i pretvara ih u ljubav. Zato imamo i nadu, naveli su roditelji djevojčice

Roditelji djevojčice Selene Mandić, koja se u Sjedinjenim Američkim Državama liječi od teškog oblika karcinoma, saopštili su da se Seleni kancer vratio u još agresivnijem obliku koji se brzo širi.

“Iako je posljednjih dvije godine i tri mjeseca bila liječena po najmodernijem protokolu za neuroblastomu, bolest se, nažalost, nije iskorijenila. Poslije pauze od nepunih pola godine došlo je vrijeme da probamo još jednom da spasimo Selenin neprocjenjivi život. Selenin duh je nepokoriv i vedar, njena dobrota razara sve crne misli i pretvara ih u ljubav. Zato imamo i nadu”, naveli su roditelji djevojčice.

Oni su, prenose “Vijesti”, zahvalili svima na svoj podršci do sad.

“Znamo da ćemo imati vaše misli, želje i molitve i znamo da ćemo zbog toga biti jači. Hvala Fondaciji Budi Human koja je odmah stupila u kontakt sa nama i ponudila se da pomogne u daljem liječenju”, saopštili su njeni roditelji.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!