Slavlje u Srbiji: Partnerka srpske premijerke Ane Brnabić rodila sina

Partnerka predsjednice Vlade Srbije, Ane Brnabić, doktorka Milica Đurđić, porodila se danas u Beogradu, eksluzivno saznaje “Blic”.

Milica Đurđić i Ana Brnabić (Foto: YouTube/Printscreen) 

“Milica Đurđić je rodila dječaka, a porođaj je protekao u najboljem redu”, rečeno je za “Blic” u kabinetu premijerke Brnabić.

Kako saznaje “Blic”, dječak je dobio ime Igor.

Ana i Milica su, kako su ranije pisali srpski mediji, u vezi već skoro deset godina, a upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom klubu u centru Beograda.

“Sve je ispalo sasvim spontano. Upoznala ih je zajednička prijateljica u jednom gay klubu u centru Beograda. Razmijenile su kontakte i počele da viđaju sve češće. Međutim, otkad je postala predsjednica Vlade Srbije, Brnabićeva je prorijedila pojavljivanje u javnosti sa djevojkom, iako njihova veza nikad nije bila tajna za Anine najbliže rođake i prijatelje”, pisao je 2017. “Kurir”.

U javnosti su se pvi put zajedno pojavile krajem 2017. godine, na otvaranju Muzeja savremene umjetnosti u Beogradu. Nakon toga su se često mogle vidjeti zajedno, a Milica je stekla simpatije srpske javnosti. Tabloidi i tamošnji stilisti rdedovno hvale njen stil.

“Milica ima svoju karijeru i posao koji je izuzetno odgovoran i težak. Razgovara i o mom poslu kao što i svako drugi razgovara u krugu svoje porodice. Ona je, nažalost, postala javna ličnost iako to nikada nije željela. Razgovaramo o mom poslu i teškim odlukama jer je posao takav da se neupitno posljedice i kritika mog života tiču i nje. Imamo veliko uzajamno poštovanje prema karijerama i razumijevanje svih žrtava koje s tim idu. Što se tiče njenih pojavljivanja u javnosti, to je više njena podrška meni nego želja da se pojavljuje i ja joj zahvaljujem na tome”, objasnila je jednom prilikom Ana.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!