Ostavio djevojčicu (3) na ulici, tri sata lutala, pokušavala da ga stigne, ali su joj koraci bili prekratki (VIDEO)

Prema pisanju kineskih medija, malena je u nekoliko navrata umalo poginula, ali policija je uspjela da na vrijeme reaguje pošto je primila nekoliko poziva slučajnih prolaznika, pa ju je odvela u stanicu

Kineska policija traga za muškarcem za kog sumnjaju da je ostavio trogodišnju djevojčicu samu uz put u Nankingu.

Ostavljena djevojčica snimljena je kako luta ulicama i prelazi put pun automobila. Prema pisanju kineskih medija, malena je u nekoliko navrata umalo poginula, ali policija je uspjela da na vrijeme reaguje pošto je primila nekoliko poziva slučajnih prolaznika, pa ju je odvela u stanicu.

Takođe, policajci su pogledali snimke i ustanovili da je trogodišnjakinja ostavljena tri sata prije nego što je spasena, a ostavio ju je muškarac za kojeg se pretpostavlja da je njen otac, piše “Kurir”.

“Sredovječni muškarac je doveo djevojčicu sa željezničke stanice i ostavio je na ulici”, izjavili su iz policije za strane medije i istakli kako još nisu utvrdili da li joj to otac.

Dodali su i kako je dotični, nakon što ju je ostavio, odmah ubrzao hod kako ga ne bi stigla. Ona je krenula za njim, ali kako je bio brži, uskoro je nestao iz vidokruga pa se djevojčica našla u opasnosti.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!