Uhapšen Beranac: Policija u kući pronašla pušku, municiju, silikonsku masku, eksploziv…

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je D. B. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija

Foto: Uprava policije 

Beranska policija uhapsila je D. B. (49) iz tog grada, koji važi za bezbjednosno interesantno lice.

Policija je pretresala kuću i druge prostorije koje on koristi.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je D. B. uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

“Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli automatsku pušku sa okvirom cal. 7,62 mm, 28 komada inicijalnih kapisli, dva sporogoreća štapina (jedan dužine 1,4m a drugi dužine 2,2m), 11 komada municije cal. 7,62 mm za automatsku pušku, startni pištolj sa okvirom, smjesu braon boje za koju se sumnja da je eksploziv težine 579 grama, silikonsku masku za lice, sjekiru, set noževa i druge predmete”, saopštila je UP.

O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Beranama.

Službenici CB Berane i Odsjeka za borbu protiv droge su pretresli i stan koji koristi A. Š. (21) iz Berana.

“Prilikom pretresa A. Š. je pokušao da odbaci dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materije tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Daljim pretresom policijski službenici su pronašli i izuzeli manju količinu iste materije. Ukupno je pronađeno i oduzeto oko 15 grama biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju”, saopštila je policija.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!