Žena koja je u komi deset godina rodila bebu, uhapšen silovatelj – medicinski tehničar (VIDEO)

Osoblje u bolnici nije ni pretpostavljalo da je pacijentkinja trudna sve dok nisu čuli kako stenje i vidjeli da je počeo porođaj

Policija u Arizoni uhapsila je medicinskog tehničara Nejtana Saderlanda (36) pod sumnjom da je silovao pacijentkinju koja je u komi.

Njegov zločin otkriven je kada se žena koja je već deset godina u vegetativnom stanju porodila 29. decembra. Nejtan Saderland je navodno bio zadužen da brine o pacijentkinji.

Pacijentkinja koja ima 29 godina je na klinici od kada se umalo utopila, a rodila je zdravog dječaka. Brigu o bebi preuzela je njena porodica, prenosi “Kurir”.

Osoblje u bolnici nije ni pretpostavljalo da je pacijentkinja trudna sve dok nisu čuli kako stenje i vidjeli da je počeo porođaj.

Njen posljednji sistematski pregled bio je u aprilu prošle godine. Policija je odmah pokrenula istragu vezanu za seksualni napad, a od muškog osoblja su uzeti uzorci DNK.

Saderland, koji je u bolnici od 2011. godine, optužen je za seksualni napad i za zlostavljanje ranjive odrasle osobe. Odmah po izbijanju skandala direktor bolnice je podnio ostavku.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!