Din Pjetrović u videu bolnice “Liv”: Zahvalan sam osoblju, poboljšanja su evidentna

Čuo sam za kliniku ‘Liv’ u Turskoj i doktora Erdala Karaoza. Nakon pregleda kod njega počeli smo liječenje matičnim ćelijama. Do tada od grudnog koša naniže nisam osjećao ništa, dok sada osjećam stomak i još neke djelove tijela, kazao je Din

Din Pjetrović (34) iz Gusinja, koji je 2015. godine doživio saobraćajnu nesreću nakon koje je ostao nepokretan, obratio se videom iz bolnice „Liv“ u Turskoj, gdje je prošle godine započeo liječenje.

“Čuo sam za kliniku ‘Liv’ u Turskoj i doktora Erdala Karaoza. Nakon pregleda kod njega počeli smo liječenje matičnim ćelijama. Do tada od grudnog koša naniže nisam osjećao ništa, dok sada osjećam stomak i još neke djelove tijela”, kazao je Din.

Akciju prikupljanja novca za njegovo liječenje, koje je koštalo 36.600 eura, u Njujorku su pokrenuli drug iz djetinjstva Ermin Eddie Deljanin, Šeljo Laličić, Miljo Gačević, Ruždo Pjetrović, osoblje kluba “Mrki’s Place” i restorana “Napolis” u Astoriji, kao i brojni građani Gusinja i Plava.

Din je nedavno za Portal Revije Fokus kazao da je počeo da osjeća pritisak u nogama, peckanje, bolove, i da su mu ljekari rekli da se “bude” nervi. Takođe je rekao da je jači i u rukama, razgibaniji, a kada napravi špagu iz kukova ponekad pomjeri obje noge po nekoliko puta, što je ranije bilo nezamislivo.

Din se u videu zahvalio osoblju bolnice “Liv”, Safetu Muriću, Ademu Didi…

“Ovom prilikom bih preporučio kliniku ‘Liv’ jer su najbolji”, poručio je Din.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!