Din Pjetrović u videu bolnice “Liv”: Zahvalan sam osoblju, poboljšanja su evidentna

Čuo sam za kliniku ‘Liv’ u Turskoj i doktora Erdala Karaoza. Nakon pregleda kod njega počeli smo liječenje matičnim ćelijama. Do tada od grudnog koša naniže nisam osjećao ništa, dok sada osjećam stomak i još neke djelove tijela, kazao je Din

Din Pjetrović (34) iz Gusinja, koji je 2015. godine doživio saobraćajnu nesreću nakon koje je ostao nepokretan, obratio se videom iz bolnice „Liv“ u Turskoj, gdje je prošle godine započeo liječenje.

“Čuo sam za kliniku ‘Liv’ u Turskoj i doktora Erdala Karaoza. Nakon pregleda kod njega počeli smo liječenje matičnim ćelijama. Do tada od grudnog koša naniže nisam osjećao ništa, dok sada osjećam stomak i još neke djelove tijela”, kazao je Din.

Akciju prikupljanja novca za njegovo liječenje, koje je koštalo 36.600 eura, u Njujorku su pokrenuli drug iz djetinjstva Ermin Eddie Deljanin, Šeljo Laličić, Miljo Gačević, Ruždo Pjetrović, osoblje kluba “Mrki’s Place” i restorana “Napolis” u Astoriji, kao i brojni građani Gusinja i Plava.

Din je nedavno za Portal Revije Fokus kazao da je počeo da osjeća pritisak u nogama, peckanje, bolove, i da su mu ljekari rekli da se “bude” nervi. Takođe je rekao da je jači i u rukama, razgibaniji, a kada napravi špagu iz kukova ponekad pomjeri obje noge po nekoliko puta, što je ranije bilo nezamislivo.

Din se u videu zahvalio osoblju bolnice “Liv”, Safetu Muriću, Ademu Didi…

“Ovom prilikom bih preporučio kliniku ‘Liv’ jer su najbolji”, poručio je Din.

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Idi na VRH
error: Content is protected !!