Pomozimo ratnom heroju iz BiH Saši Gajiću i pokažimo da ljudskost nije umrla

Čovjek je potpuno sam u ratu zarobio četnički tenk. Pisao sam o tome. Namjesto ‘Zlatnog ljiljana’, dobio je ignorisanje, brisanje iz boračkih spiskova, jer su pripadnici minhenskih pivskih brigada bili ‘zaslužniji’ od narodnog heroja Saše Gajića. Na žalost, Saša je bolestan, ali SVI MI, SVOJOM DONACIJOM možemo pomoći ovom ČOVJEKU, možemo ga spasiti i tako pokazati da ljudskost nije umrla. Pomozimo Saši da bi pomogli sebi! Dijelite, donirajte, pomozite!, napisao je na Facebooku Dragan Bursać

Foto: Gofundme.com

Ratnom heroju Aleksandru Saši Gajiću, Srbinu koji je o kojem je za Al Jazeeru pisao Dragan Bursać, a čiji je tekst prenio Portal Revije Fokus, potrebna je pomoć za liječenje.

Na sajtu Gofundme.com od 17. oktobra prošle godine humani ljudi skupljaju pomoć za Aleksandra, čije junaštvo se u BiH nije vrednovalo kako je zaslužio.

Pomoć je zatražila Aleksandrova ćerka Maja.

“Pozdrav svima! Moje ime je Maja. Ovo je moja porodica. Prolazimo kroz teška vremena. U februaru mami je dijagnostikovan rak dojke. Borili smo se i moja mama ga je pobijedila! Mom ocu je 11. oktobra dijagnostikovan rak debelog crijeva. Prošao je mnoge testove, operacije i procedure. Dok je moj tata u bolnici medicinski računi se sabiraju, a mama i ja pokušavamo da održimo korak. Moramo priznati da nam treba pomoć. Ako možete da nam pomognete, bili bismo tako zahvalni. Želim da vam zahvalim što ste odvojili vrijeme da pročitate ovo. To znači svijet. Hvala vam”, napisala je Maja.

Apel za pomoć na Facebooku je uputio i Dragan Bursać.

“Čovjek je potpuno sam u ratu zarobio četnički tenk. Pisao sam o tome. Namjesto ‘Zlatnog ljiljana’, dobio je ignorisanje, brisanje iz boračkih spiskova, jer su pripadnici minhenskih pivskih brigada bili ‘zaslužniji’ od narodnog heroja Saše Gajića. Na žalost, Saša je bolestan, ali SVI MI, SVOJOM DONACIJOM možemo pomoći ovom ČOVJEKU, možemo ga spasiti i tako pokazati da ljudskost nije umrla. Pomozimo Saši da bi pomogli sebi! Dijelite, donirajte, pomozite!”, napisao je Bursać.

Za tri mjeseca sakupljeno je 13.283 od potrebnih 30.000 dolara.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!