Skaj njuz: Kašogijevo raskomadano tijelo nađeno u dvorištu konzulata, lice mu unakaženo

Saznao sam od pouzdanih izvora u službama bezbjednosti Istanbula da je Kašogijevo tijelo pronađeno u bunaru koji se nalazi u bašti na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije, izjavio je sagovornik agencije

Foto: Printscreen/Al Jazeera

Tijelo ubijenog saudijskog novinara Džamala Kašogija pronađeno je u bunaru na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije u Istanbulu, izjavio je za Sputnjik lider turske partije Vatan (Otadžbina), Dogu Perinček.

“Skaj njuz” piše da je ono pronađeno u dvorištu konzulata.

“Saznao sam od pouzdanih izvora u službama bezbjednosti Istanbula da je Kašogijevo tijelo pronađeno u bunaru koji se nalazi u bašti na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije”, izjavio je sagovornik agencije.

S druge strane, britanskom “Skaj njuzu” neimenovani izvor rekao je da je tijelo ubijenog novinara pronađeno u bašti rezidencije saudijskog konzula.

Jedan od izvora “Skaj njuza” tvrdi da je Kašogijevo tijelo “raskomadano”, a da mu je lice “unakaženo”, piše “Blic”.

Turski zvaničnici nisu potvrdili ova saznanja.

Saudijski novinar i dopisnik “Vašington posta” Džamal Kašogi ubijen je u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu, u tuči sa ljudima koje je tamo sreo, saopštila je ranije Saudijska Arabija na osnovu preliminarnih rezultata istrage.

Kašogi je nestao 2. oktobra, a posljednji put je viđen kako ulazi u konzulat Saudijske Arabije u Istanbulu.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!