Apel Mujesire Nane Kolenović: Pomozite mi da pobijedim rak pankreasa

Mujesiri (Nani) Kolenović je sa samo 17 godina dijagnostikovano teško oboljenje jajnika, zbog čega je imala tri bezuspješne operacije. Imala je samo 18 godina kada je ušla u menopauzu i suočila se sa bolnom istinom da neće moći da ima djecu. Nakon toga se posvetila dobrotvornom radu na gerijatriji, a nedavno je snašla nova nevolja – kancer pankreasa, zbog čega je potrebna operacija, hemoterapija, a možda i zračenje. Nana se dirljivim pismom – molbom obratila svim ljudima dobre volje za pomoć na sajtu www.gofundme.com. Za liječenje je potrebno 50.000 dolara.

Foto: gofundme.com

Njeno pismo prenosimo u cjelini, a svi koji žele da pomognu ovoj hrabroj djevojki uplate mogu izvršiti klikom na adresu https://www.gofundme.com/fight-pancreas-cancer

Zdravo, zovem se Muiesira (Nana) Kolenović. Imam 44 godine, a u dobi od 17 godina mi je dijagnostikovano preuranjeno opadanje funkcije jajnika. Imala sam tri operacije na jajnicima i materici, ali bez uspjeha. Sa samo 18 godina ušla sam u prijevremenu menopauzu, što je dovelo do mnogih drugih zdravih problema dok sam odrastala. Moji snovi da postanem majka bili su srušeni. Počela sam da dobrovoljno da volontiram i radim sa pacijentima gerijatrije. To je bio moj način da budem majka. Imam ogromno srce i uvijek sam spremna da idem više i dalje za druge, ali ovog puta treba mi pomoć.

Nažalost, nisam u mogućnosti da radim, jer sam imala tešku povredu mozga prije tri godine. A sada mi je rečeno da imam kancer na pankreasu i potrebna je operacija i hemoterapija, a možda i zračenje.

Molim vas pomozite mi!

Bog vas blagoslovio sve!

Pancreas Center
Herbert Irving Pavilion, 8th Floor
161 Fort Washington Avenue
New York, NY 10032

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!