Predivne vijesti iz SAD: Selena Mandić pobijedila kancer!

“17 mjeseci, šest hemo terapija, dvije translantacije koštane srzi, mjesec radijacije, skoro šest mjeseci imunoterapije, bezbroj transfuzija krvi, noćnih odlazaka u bolnicu i toliko strepnje da se tijelo koči, a mozak ne radi. A onda dođe dr Weiss i kaže nam sad, prije dva sata: ‘Znate vaša ćerka nema tragove kancera u tijelu, sken je pokazao’. I kaž dr Weiss: ‘Siguran sam da će vaša ćerka imati dug život”, objavila je Selenina majka Aida Ramusović.

Djevojčica Selena Mandić se uspješno izborila sa teškim oblikom karcinoma nakon 17 mjeseci liječenja!

“17 mjeseci, šest hemo terapija, dvije translantacije koštane srzi, mjesec radijacije, skoro šest mjeseci imunoterapije, bezbroj transfuzija krvi, noćnih odlazaka u bolnicu i toliko strepnje da se tijelo koči, a mozak ne radi. A onda dođe dr Weiss i kaže nam sad, prije dva sata: ‘Znate vaša ćerka nema tragove kancera u tijelu, sken je pokazao’. I kaž dr Weiss: ‘Siguran sam da će vaša ćerka imati dug život”, objavila je Selenina majka Aida Ramusović, prenose “Vijesti”.

Ona se zahvalila svima i dodala da je Selena bila sve vrijeme motivacija da idu naprijed.

Selena se u Americi liječila od teškog oblika karcinoma, a  u janaru 2017. je za manje od 48 sati prikupljeno preko 200.000 eura potrebnih za njeno liječenje.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!