Crnogorci uhapšeni u Francuskoj sa 69 kg kokaina, vrijednog oko dva i po miliona eura

Policija je zaustavila automobil, kojim su se uhapšeni vraćali iz Španije i nakon nekoliko sati pretresa pronašla 69kg kokaina u pakovanjima od po kilogram u tajnom bunkeru u vozilu. Među uhapšenima je vođa kriminalne grupe i jedna žena

Foto: Printscreen

Pet crnogorskih državljana je uhapšeno u Francuskoj, nakon što je policija u njihovom automobilu pronašla 69 kg kokaina, vrijednog oko dva i po miliona eura, javlja “Le Point”.

Kako navodi taj francuski medij, policajci su očekivali da Crnogorci švercuju oružje, ali su, ipak, pronašli kokain.

Policija je zaustavila automobil, kojim su se uhapšeni vraćali iz Španije i nakon nekoliko sati pretresa pronašla 69kg kokaina u pakovanjima od po kilogram u tajnom bunkeru u vozilu.

Među uhapšenima je vođa kriminalne grupe i jedna žena.

Nakon akcije pretresene su kuće osumnjičenih, u kojima je francuska policija zaplijenila četiri luksuzna automobila, dva skupocjena sata i 40.000 eura.

Kako piše “Le Point”, ta crnogorska banda je bila u fokusu pažnje policije jer je bila veoma aktivna u Parizu, Španiji i na Balkanu, prenosi RTCG.

Očekuje se i da nadležni zaplijene nekretnine vrijedne oko 500.000 eura, koje su, kako se sumnja, uhapšeni stekli kriminalnim aktivnostima.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!