Na proslavi Dana nezavisnosti u Luksemburgu pjeva Arkanov prijatelj: “U boj, u boj, u boj…” (VIDEO)

Čudi odabir Kalezića da zabavlja iseljenike, s obzirom na poznatu činjenicu da je devedesetih godina, kada su njegove kolege pozivale na mir, pjevao nacionalističke pjesme i drugovao sa ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom

Udruženja “Luksemburg-Crna Gora” i Monte Köln”, Zavičajni klub “Bihor”, Kosovsko bošnjačko društvo “Vitomirica-Luksemburg” i Udruženje crnogorsko-belgijskog prijateljstva “Montenegro”, povodom Dana nezavisnosti Crne Gore organizuju proslavu.

Proslava će biti održana u subotu, 19. maja, u gradu Šiflang u Luksemburgu, u sali “Halle Polyvalente”, Rue Denis Netgen, L-3858, sa početkom u 19 časova.

Između ostalih, proslavi će prisustvovati Vladimir Radulović, izvanredni i opunomoćeni ambasador Crne Gore u zemljama Beneluksa, sa saradnicima.

Najavljeno je da će gost večeri biti pjevač Zoran Kalezić, a prisutne će zabavljati i Dejan Škuletić, Haris Šabotić i Goran Vratnica.

Čudi odabir Kalezića da zabavlja iseljenike, s obzirom na poznatu činjenicu da je devedesetih godina, kada su njegove kolege pozivale na mir, pjevao nacionalističke pjesme i drugovao sa ratnim zločincem Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Jedna od pjesama kojom se “proslavio” u to vrijeme je i “U boj, u boj, u boj”.

Da li će taj “hit” otpjevati i sjutra veče, ostaje da vidimo.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!