Pančevo: MMA borca izrešetao Crnogorac

Kako navodi izvor “Blica” upoznat sa istragom, Vuko, koji je poreklom iz Podgorice, a živi u Beogradu, sarađivao je sa Jovanovićem u biznisu sa kolima, te se ispituje da li su neraščićeni računi oko posla razlog za pokušaj ubistva, ili je Vuka neko unajmio da ubije Maradonu

Vladimir Jovanović (Foto: Printscreen/YouTube)

Crnogorski državljanin Vuko M. (38)  uhapšen je u noći između srijede i četvrtka zbog sumnje da je pokušao da ubije MMA borca Vladimira Jovanovića, zvanog Maradona u Pančevu, saznaje “Blic”.

Prema saznanjima tog lista, do hapšenja je došlo u četvrtak oko tri ujutru kada je Vuko pokušao da napusti Srbiju, nakon što je prethodno policija raspisala potragu za njim zbog sumnje da ima veze sa pokušajem ubistva MMA borca.

Kako navodi izvor “Blica” upoznat sa istragom, Vuko, koji je poreklom iz Podgorice, a živi u Beogradu, sarađivao je sa Jovanovićem u biznisu sa kolima, te se ispituje da li su neraščićeni računi oko posla razlog za pokušaj ubistva, ili je Vuka neko unajmio da ubije Maradonu.

Nakon hapšenja Vuko se branio ćutanjem, a određeno mu je zadržavanje do 48 sati. U tom zakonskom roku on će biti sproveden na saslušanje kod dežurnog tužioca u Višem tužilaštvu u Pančevu.

Vladimir Jovanović Maradona, MMA borac, izrešetan je u ponedeljak ujutru oko 7:30 ispred vrtića “Kefalica” u Pančevu, sa sedam metaka.

Kako nezvanično saznaje “Blic”, Jovanović je ranije privođen zbog tuče i ugrožavanja sigurnosti, ali se, prema riječima mještana, bavio i davanjem novca na kamatu, psa se pretpostavlja da je upucan zbog novčanog duga.

Prema nezvaničnim informacijama, on se posljednjih godinu dana primirio i okrenuo sportu.

U aprilu 2016. godine Vuko M. je hapšen u Rumuniji, a tamošnja policija ga je sumnjičila da je mozak grupe koja je krijumčarila migrante iz Šri Lanke, Sirije i Iraka, preko Srbije do Rumunije do granice sa Mađarskom. Krajnja destinacija migranata trebalo je da bude Njemačka. Vuko M. je uhapšen na teritoriji pograničnog grada Moravita, koji je inače bio i prva destinacija migranata u Rumuniji, odakle je “poslije kratkog predaha” trebalo da krenu ka Mađarskoj. Mediji u Rumuniji su izvještavali o ovom hapšenju, ali nije navedeno koliko migranata je Vuko M. prokrijumčario, kao ni koliko je naplaćivao za tu “uslugu”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!