Skoro milijardu eura: Spot za najskuplju jahtu na svijetu snimljen u Crnoj Gori (VIDEO)

Jahta košta nevjerovatnih milijardu eura, tačnije 923 miliona eura. Inspirisana je Galactica zvijezdom, sa impresivnim trupom dužine 70 metara, što je čini najvećim Heesen brodom, a i najbržim te veličine

Foto: Printscreen

Na društvenim mrežama je objavljen spot za najskuplju jahtu na svijetu koji je snimljen u Crnoj Gori, odnosno Boki Kotorskoj.

Portal Analitika prenosi da ta jahta košta nevjerovatnih milijardu eura, tačnije 923 miliona eura.

Ova superjahta inspirisana je Galactica zvijezdom, sa impresivnim trupom dužine 70 metara, što je čini najvećim Heesen brodom, a i najbržim te veličine.

Zahvaljujući elegantnom profile ove jahte i upotrebi nove tehnologije, Galactica može dostići maksimalnu brzinu od 30 čvorova. Njena glavna paluba ima očaravajući vodopad i bazen sa staklenim dnom, koji dozvoljava prodor prirodne svjetlosti u prostor koji se nalazi ispod njega.

Jahta ima i heliodrom, koji takođe igra ulogu bioskopa na otvorenom sa pop-up ekranom, što znači da će noći na ovom brodu biti mnogo zabavne. Takođe, ovde postoji nekoliko tendera i igračaka za vodu, uključujući i amfibiju Quadski, koji putnicima daje mogućnost uživanja u zabavi na više načina.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!