Otac zlostavljanih američkih sportistkinja nasrnuo u sudnici na ljekara pedofila (VIDEO)

“Samo jedan minut”, govorio je dok su ga policajci držali prikovanog na podu i stavljali mu lisice, pokušavajući da ga smire

Foto: Printscreen

Otac tri mlade američke sportistkinje, koje je osuđeni pedofil Larry Nassar seksualno zlostavljao dok je radio kao sportski ljekar gimnastičke reprezentacije SAD, nasrnuo je na okrivljenog.

Incident se dogodio jutros u sudnici, tokom čitanja presude za Nassarov posljednji slučaj. Pravosudni policajci zaustavili su čovjeka i odveli ga u pritvor, javlja CBS, prenosi Index.hr.

Nakon što su se dvije od tri zlostavljane ćerke obratile sudu, njihov otac, Randall Margraves, pitao je sudiju za “pet minuta” u zaključanoj prostoriji sa “tim demonom”. Sudija mu je rekla da ne može.

Margraves je potom pitao za “jedan minut”, ali mu je ona ponovila da ne može da dozvoli tako nešto. Otac je tada rekao: “Onda ću ja morati da dođem tamo” i nasrnuo na Nassara, ali su ga policajci odmah savladali.

“Samo jedan minut”, govorio je dok su ga policajci držali prikovanog na podu i stavljali mu lisice, pokušavajući da ga smire.

Dok su Margravesa izvodili iz sudnice, mogao se čuti plač iz publike.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!