Nove rubrike na Portalu Revije Fokus: Obavještenja o smrti, pomeni i sjećanja na najmilije…

Portal Revije Fokus besplatno ustupa prostor za obavještenja o smrti, pomene i sjećanja na najmilije. Želja nam je da na taj način još više budemo jedni uz druge i u najtežim porodičnim situacijama kao što je gubitak članova familije. Takođe, stojimo vam na usluzi za objavljivanje besplatnih malih oglasa 

Poštovani čitaoci!

 

Zahvaljujući Vama Portal Revije Fokus je među najčitanijim u dijaspori, a u konkurenciji iseljeničkih medija ubjedljivo smo prvi u šta ćete se lako uvjeriti ukoliko posjetite web sajt alexa.com.

 

Stotine novinskih priča, reportaža, intervjua, komentara, priča o “malim” i velikim ljudima, o životu u SAD, Kanadi, Luksemburgu, Njemačkoj…, priča iz zavičaja… Sve to je sadržaj našeg medija, a od danas Portal Revije Fokus će biti bogatiji za nove rubrike: 

Obavještenja o smrti, pomeni i sjećanja na najmilije

– Besplatni mali oglasi

 

Poštovani iseljenici,

 

Portal Revije Fokus besplatno ustupa prostor za obavještenja o smrti, pomene i sjećanja na najmilije. Želja nam je da na taj način još više budemo jedni uz druge i u najtežim porodičnim situacijama kao što je gubitak članova familije.

Slike i tekstove možete slati na E-mail: focus.mn@gmail.com

 
Možete nas kontaktirati i putem Fejsbuk stranice
PORTAL REVIJE FOKUS

 

Poštovani čitaoci!

 

Neka Vaš oglas vide hiljade naših čitalaca širom svijeta! Mi smo tu da Vam pomognemo da u najkraćem mogućem roku oglas o prodaji ili kupovini besplatno dospije u javnost. 

Vaše oglase možete slati na E-mail: focus.mn@gmail.com

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!