Veseljak iz Montreala: Napravio automobil od snijega, policajci se “upecali” i napisali mu kaznu!

Po prijavi komunalaca plavci su ubrzo stigli do „vozila“ parkiranog u zoni namijenjenoj za snijeg koji se čisti sa ulica, pa pokušali da zataknu kaznu za brisač, koji im je, pogađate, ostao u ruci! Kada su shvatili kako ih je veseljak iz susjedstva nasamario, ostavili su mu poruku sa zahvalnicom da im je uljepšao veče

Foto: Facebook/Laprise Simon Designs

Simon Laprise, 33-godišnji mašinski radnik i umjetnik iz Montreala izradio je vjernu kopiju DeLoreana DMC-12 od snijega, zašta mu je trebalo, kako je rekao, četiri sata, a potom je sjeo i uživao u prizoru zbunjenih komunalaca koji čiste snijeg svuda osim sa mjesta gdje je stajala njegova sniježna kreacija.

Foto: Facebook/Laprise Simon Designs

Kako je šaljivi Laprise kreaciji dodao i prave brisače, vjerovali su da je riječ o automobilu prekrivenom snijegom. Laprise je kasnije na svom Facebook profilu, gdje je objavio fotografije, napisao da nije namjeravao da nasamari i policajce, piše Jutarnji.hr.

Foto: Facebook/Laprise Simon Designs

Naime, po prijavi komunalaca plavci su ubrzo stigli do „vozila“ parkiranog u zoni namijenjenoj za snijeg koji se čisti sa ulica, pa pokušali da zataknu kaznu za brisač, koji im je, pogađate, ostao u ruci! Kada su shvatili kako ih je veseljak iz komšiluka nasamario, ostavili su mu poruku sa zahvalnicom da im je uljepšao veče.

Naravno, idućeg jutra nije bilo milosti komunalaca koji su lopatom uništili prvi kanadski sniježni DeLorean.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!