Rus ukrao tenk, gazio sve pred sobom i zario se u supermarket: Razlog je šokirao sve (VIDEO)

Postavlja se pitanje kako je uspio da ukrade oklopno vozilo? Objašnjenje je poprilično bizarno – u auto školi!

Foto: Printscreen

Neimenovani Rus završio je iza rešetaka nakon što je za nekoliko minuta napravio veliki nered u gradu Apatitu, na sjeverozapadu Rusije.

Majstor je ukrao vojno oklopno vozilo i odlučio da napravi krug po snijegom zametenim ulicama grada. Naravno, to nije nikako moglo dobro da se završi…

Kako prenosi Jutarnji.hr, Rus je gazio sve što mu se našlo ispred vozila. Stradali su automobili, klupice, saobraćajni znakovi, a svoj vandalski put završio je u – supermarketu. Tačku na “i” stavio je i krađom boce vina iz istog supermarketa koji je uništio.

Postavlja se pitanje kako je uspio da ukrade oklopno vozilo? Objašnjenje je poprilično bizarno – u auto školi! Naime, u Rusiji postoji jedna volonterska organizacija koja sarađuje sa ruskom vojskom i daje besplatne časove vožnje u borbenim vozilima…

Ruski TV kanal Vesti objavio je da je muškarac pokušao da pobjegne sa mjesta incidenta, ali su ga policajci brzo sustigli. Naravno, upitali su ga zašto je to napravio, a on im je odgovorio da je pošto-poto htio da dođe do boce svog omiljenog vina sa Krima. Svi su u nevjerici slušali šta je pričao, a onda je na kraju cijele priče pomahnitali muškarac iskreno priznao pravi razlog divljačkog pohoda.

“Bilo mi je dosadno…”

Pogledajte video:

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!