Hrvatski duo 2Cellos snimio spot za pjesmu “My Heart Will Go On” (VIDEO)

“Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekat”, poručili su muzičari koji su se nedavno vratili sa Maldiva, gdje su milijarderima svirali na dočeku Nove godine na jednom privatnom ostrvu

Foto: Printscreen

Svjetski poznati duo 2Cellos objavio je spot za pjesmu “My Heart Will Go On”, poznatu iz filma “Titanik”, a video se može pogledati na YouTube servisu.

Reditelj spota je Aleksandar Kerekeš Keky sa kojim su hrvatski čelisti Luka Šulić i Stjepan Hauser već sarađivali na ekranizaciji numere “Now We Are Free”, iz filma “Gladijator”, piše portal Vijesti.me.

“Spot smo snimali u filmskom studiju u Bugarskoj i onda je postprodukcija rađena skoro godinu dana. Bio je to veliki projekat”, poručili su muzičari koji su se nedavno vratili sa Maldiva, gdje su milijarderima svirali na dočeku Nove godine na jednom privatnom ostrvu. 

Novi singl izdvojen je sa aktuelnog albuma “Score” koji 2Cellos trenutno promovišu na svjetskoj turneji u pratnji orkestra. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!