Hladnjača Izeta Muratovića havarisana u novogodišnjoj noći: “Ovo su uradili oni koji su mi u Rožajama uništili firmu” (VIDEO)

Dok policija tvrdi da je u pitanju jače pirotehničko sredstvo i da je istraga u toku, Muratović je uvjeren da je u pitanju bomba i da je to nastavak, kako kaže, napada iz Rožaja, kada su mu u četiri navrata uništeni marketi u tom gradu, nakon čega se sa porodicom preselio u Podgoricu

Izet Muratović (Foto: Printscreen)

Tačno u ponoć, u novogodišnjoj noći, u eksploziji u nekadašnjem Distributivnom centru u Podgorici, uništena je hladanjača Izeta Muratovića u kojoj skladišti voće i povrće.

Dok policija tvrdi da je u pitanju jače pirotehničko sredstvo i da je istraga u toku, Muratović je uvjeren da je u pitanju bomba i da je to nastavak, kako kaže, napada iz Rožaja, kada su mu u četiri navrata uništeni marketi u tom gradu, nakon čega se sa porodicom preselio u Podgoricu.

“’Na koga sumnjate da je bacio bombu?’ Ja sam rekao ovo su isti ljudi koji su u Rožajama osuđeni, što su mi firmu uništili, pet marketa u vazduh digli”, rekao je Muratović za Televiziju Vijesti.

Kako prenosi portal vijesti.me, Muratovići su u žižu javnosti dospjeli krajem jula 2014. godine, nakon fizičkog obračuna između njih i grupe muškaraca u Rožajama, koji je eskalirao sukobom u kojem je ranjen Anes Kalač.

Foto: Printscreen

Kalač je tri dana kasnije preminuo u Kliničkom centru u Podgorici.

Sinovima i bratanićima Izeta Muratovića sudilo se zbog učestvovanja u tuči i ubistva Kalača. Adis Muratovic osuđen je na 20 godina, još petorica Muratovića kažnjeni su zbog učestvovanja u tuči, dok je jedan oslobođen optužbi. Ipak, imovina Muratovića u Rožajama od tada je još četiri puta uništavana u bombaškim napadima, a Izet Muratović sada tvrdi da je problem što su krivci za te napade oslobođeni.

“Od njih pet osuđenih u Višem sudu u Bijelom Polju po godinu i po dana zatvora, jedan je u zatvoru. Ove druge Vrhovni sud Crne Gore je oslobodio. To je čudo neviđeno i, evo, sad se nastavljaju bombaški napadi. Sad očekujem i na kuću da dođu i to mi urade, šta drugo”, kazao je Muratović.

Muratović kaže i da mu je usljed posljednje eksplozije pričinjena šteta između 50.000 i 60.000 eura.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!