Sastanak Vujanovića i Kuper: Ulaskom Crne Gore u NATO odnosi sa SAD dobili viši nivo

Zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu SAD, Laura Kuper, ocijenila je Crnu Goru veoma važnom članicom u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti

Kuper i Vujanović (Foto: Kabinet predsjednika Crne Gore)

Crna Gora je veoma važna članica u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti, rekla je zamjenica pomoćnika sekretara za odbranu Sjedinjenih Američkih Država (SAD), Laura Kuper.

Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović primio je danas Kuper i iskazao visoko poštovanje podrške SAD stabilnosti regiona.

“Karakterišući međudržavne odnose sadržajnim, ukazao je na činjenicu da su ulaskom Crne Gore u NATO oni dobili viši nivo”, kaže se u saopštenju.

On je, piše agencija MINA, podsjetio na izuzetan značaj posjete potpredsjednika SAD Majka Pensa Crnoj Gori i naglasio njenu istorijsku dimenziju.

“Konstatovao je punu posvećenost Crne Gore ciljevima koji proizilaze iz njenog članstva u  NATO”, kaže se u saopštenju.

Kuper je, kako se navodi, ocijenila Crnu Goru veoma važnom članicom u regionu koja je u kontinuitetu posvećena učvršćivanju i održanju njegove stabilnosti.

“Iskazala je zadovoljstvo angažmanom Vojske Crne Gore u mirovnim misijama”, kaže se u saopštenju iz Vujanovićevog kabineta, prenose “Vijesti”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!