Prvi snimak: Pogledajte kako izgleda Pjongjang iz vazduha (VIDEO)

Singapurski fotograf Aram Pan je, tokom posjete u septembru, dobio priliku da snimi grad iz vazduha, uključujući fotografije i 360 video. Rezultat njegovog rada je zaista jedinstven pogled na glavni grad Sjeverne Koreje, snimljen iz svih uglova, a moguće je videti sve – od novih gradilišta pa do skrivenih partijskih objekata

Foto: Printscreen

Sjevernokorejske vlasti vrlo rijetko dozvoljavaju da se grad snimi iz vazduha, jer je kamere lakše kontrolisati kad su na zemlji, a samim time i sliku koja se iz Sjeverne Koreje šalje u svijet.

Međutim, singapurski fotograf Aram Pan je, tokom posjete u septembru, dobio priliku da snimi grad iz vazduha, uključujući fotografije i 360 video.

Rezultat njegovog rada je zaista jedinstven pogled na glavni grad Sjeverne Koreje, snimljen iz svih uglova, a moguće je videti sve – od novih gradilišta pa do skrivenih partijskih objekata.

Pan je u intervjuu za NK News objasnio da je uspio da zadrži 90 odsto svega što je snimio i da nije imao neugodnih iskustava čak ni sa čovjekom koji je bio zadužen za brisanje njegovih snimaka, prenosi rs.n1info.ba.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!