Bizarna smrt francuske blogerke: Prskalica za šlag eksplodirala i probila joj grudi

Njenu smrt su na Facebooku objavili članovi porodice, a fotografija prskalice za šlag koja je eksplodirala i zabila se u Rebekine grudi zbog čega je ubrzo preminula, postavljena je na njen Instagram

Foto: Facebook

Rebeka Burger, poznata francuska blogerka, izgubila je život u veoma bizarnoj nesreći kada joj je u ruci eksplodirala prskalica za šlag.

Njenu smrt su na Facebooku objavili članovi porodice, a fotografija prskalice za šlag koja je eksplodirala i zabila se u Rebekine grudi zbog čega je ubrzo preminula, postavljena je na njen Instagram.

Uprkos intervenciji ljekara Rebeka je od posljedica ove nesreće preminula usljed prestanka rada srca.

Foto: Instagram

Burger je bila veoma popularna blogerka i avanturiskinja i imala je 55.000 pratilaca na Facebooku, a čak 154.000 na Instagramu.

Prskalica za šlag koja je prouzrokovala ovu stravičnu nesreću funkcioniše po principu ubrizgavanja gasa u metalnu kutiju zbog čega se cio aparat nalazi pod visokim pritiskom.

Da ovakvi aparati nijesu bezbjedni godinama unazad upozoravaju iz raznih udruženja za zaštitu potrošača. Za nekoliko godina koliko je u prodaji, prodato je 160.000 ovih aparata od kojih je 25.000 vraćeno nazad, javlja BBC, prenosi “Blic”

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!