Smrt Srpkinje u Njemačkoj: Udala se za bivšeg đaka, otišla za njim i stradala pod nerazjašnjenim okolnostima

Kako kaže Natalijina majka Zlatica Ćirić, o ćerki nije imala nikakve informacije sve do 12. juna, kada je na njena vrata pokucala policija. “Rekli su nam da je pet dana ranije Natalija skočila sa trećeg sprata iz stana u kojem je živjela sa njim, a koji je u momentu njenog skoka bio prisutan i nije je spriječio u tome. On je navodno ispitan i podvrgnut poligrafskom ispitivanju, koje je prošao”, priča Zlatica. Ona sumnja da je Natalijinu odluku da izvrši samoubistvo izazvao njen suprug

Natalija Ćirić Radin (Foto: Privatna arhiva)

Natalija Ćirić Radin (34) poginula je pod nerazjašnjenim okolnostima nakon skoka sa trećeg sprata u njemačkom gradu Majncu, dok je u istoj sobi bio njen suprug, inače njen bivši učenik iz srednje škole M. R. (22), piše blic.rs.

Tragični skok u smrt ove mlade žene koja je porijeklom iz Petrovca na Mlavi dogodio se 7. juna. Šta je prouzrokovalo ovu tragediju, prema priči majke, misterija je za njene najbliže u Srbiji.

Kako priča za “Blic” Natalijina majka Zlatica Ćirić, njena ćerka je u Majnc otišla sredinom aprila, sa svojim 12 godina mlađim mužem, kojem je, kako naglašava nesrećna žena, Natalija bila profesorka u školi.

“Ja sam najnesrećnija majka, koja je izgubila ćerku pod nerazjašnjenim okolnostima. Njena nesreća je počela onda kada je prihvatila udvaranje svog učenika. Distancirala se od svih nas, napustila posao u školi, učila njemački jezik i otišla u Njemačku kod njega, koji se tamo stacionirao u novembru prošle godine”, u suzama se prisjeća Zlatica.

Ona ne krije da je sa ćerkom bila u jako lošim odnosima, jer porodica nije prihvatala njihov brak.

Kako kaže, o ćerki nije imala nikakve informacije sve do 12. juna, kada je na njena vrata pokucala policija.

Zlatica Ćirić (Foto: Privatna arhiva)

“Rekli su nam da je pet dana ranije Natalija skočila sa trećeg sprata iz stana u kojem je živjela sa njim, a koji je u momentu njenog skoka bio prisutan i nije je spriječio u tome. On je navodno ispitan i podvrgnut poligrafskom ispitivanju, koje je prošao”, priča Zlatica.

Ona, kako kaže, sumnja da je Natalijinu odluku da izvrši samoubistvo izazvao njen suprug.

“Na svu moju nesreću, ja do njega ne mogu da dođem, niti da dobijem dozvolu da dijete sahranim u Srbiji u porodičnoj grobnici. Šta se tog kobnog dana verbalno dogodilo između njih, to za sada zna samo on koji je cijeli događaj htio da zataška da mi ne bismo saznali da nam je dijete izgubilo život, ali nam je po službenoj dužnosti javio konzul Branko Radovanović iz Frankfurta. Moja ćerka nije bila suicidna i ne znam šta je moglo da se desi da digne ruku na sebe”, pita se majka.

Kako “Blic” nezvanično saznaje iz Ministarstva spoljnih poslova, Natalija Ćirić Radin počinila je samoubistvo. Inače, ona i njena majka dugo nisu u dobrim odnosima, a posljednje dvije godine nisu ni razgovarale.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!