Panika u Bijeloj kući: Ako prva Trampova žena, Ivana, uđe u kuću Velikog brata, mogle bi da isplivaju mračne tajne

“Postoji vjerovatnoća da bi Ivana mogla da otkrije intimne ili neke sramotne stvari o Donaldu Trampu. Ona ga pozanje iznutra, kakav je on zaista. Bijela kuća mora Ivanu da drži na oku, kao i Velikog brata, jer ono što bi ona mogla da otkrije, može da ugrozi njegov brak sa Melanijom i da izazove brojne probleme i skandale”, prenijeli su američki mediji

Foto: Wikipedia

Prva žena američkog predsjednika Donalda Trampa mogla bi da uđe u kuću Velikog brata, nakon ponude od vrtoglavih dva miliona dolara samo za njeno pojavljivanje.

Ivana Tramp, koja je bila udata za Donalda od 1977. do 1992. godine, počela je da se pojavljuje od 2010. godine u Velikom bratu sa poznatim ličnostima, piše britanski “Miror”, prenosi “Blic”.

Producenti pomenute emisije silno žude da vrate Ivanu na TV ekrane, a sve zbog njenog bivšeg supruga, koji je jedan od najmoćnijih ljudi na svijetu, a nadaju se da će time uspjeti da otkriju neke pikanterije iz predsjednikovog života.

“Postoji vjerovatnoća da bi Ivana mogla da otkrije intimne ili neke sramotne stvari o Donaldu Trampu. Ona ga pozanje iznutra, kakav je on zaista. Bijela kuća mora Ivanu da drži na oku, kao i Velikog brata, jer ono što bi ona mogla da otkrije, može da ugrozi njegov brak sa Melanijom i da izazove brojne probleme i skandale”, prenijeli su američki mediji.

Uredništvo najvećeg šou programa za svoju 20. godišnjicu želi da ima najbolje takmičare, kako bi napravili pravi medijski bum i tako na najbolji mogući način proslavili dvije decenije postojanja. Međutim, na angažovanje prve zvijezde šou-programa veto bi mogla da stavi Bijela kuća, smatra “Miror”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!