Tragedija u BiH: U požaru stradali otac, sin i vlasnik vikendice

Objekat je bio od drveta, a vatra ga je u relativno kratkom vremenskom periodu doslovno progutala. Porodica Ibrahimović nije imala nikakvih primanja, a iza oca Saše su ostala dva sina, Alen (14) i Tajsir (12). Dječaci žive u katastrofalnim uslovima, a izuzetno hladnu zimu su preživjeli uz pomoć dobrih ljudi, prvenstveno humanitarne organizacije Hasna iz Janje, koja je u nekoliko navrata donirala brašno i krompir

U požaru koji se dogodio sinoć u vikendici pored jezera Sniježnica kod Teočaka, stradale su tri osobe.

Kako saznaje Avaz.ba, nastradali su Saša Ibrahimović (41), njegov dvanaestogodišnji sin Vedin Ibrahimović i Safet Mehić, vlasnik izgorjelog objekta.

Kako prenosi Avaz.ba, objekat je bio od drveta, a vatra ga je u relativno kratkom vremenskom periodu doslovno progutala.

Uviđaj su izvršili pripadnici PS Teočak i OKP Kalesija, a na licu mjesta bio je i kantonalni tužilac.

Prema saznanjima “Avaza”, porodica Ibrahimović nije imala nikakvih primanja, a iza oca Saše ostala su dva sina, Alen (14) i Tajsir (12).

Kao maloljetnik Ibrahimović se priključio Armiji RBiH, odnosno postao je pripadnik interventne jedinice 255. Slavne teočanske brigade.

Dva dječaka koja su ostala iza Saše Ibrahimovića, saznaje “Avaz”, žive u katastrofalnim uslovima, a izuzetno hladnu zimu su preživjeli uz pomoć dobrih ljudi, prvenstveno humanitarne organizacije Hasna iz Janje, koja je u nekoliko navrata donirala brašno i krompir.

Takođe, komšije su uputile apel da se pomogne dječacima, koji bi u ovakvim uslovima mogli da završe u domu za nezbrinutu djecu.

Safet Mehić je rodom iz Teočaka, a živio je u Bijeljini. Vikendicu je sagradio pored jezera Sniježnica, gdje je uživao u prirodi i odmarao uz ribolov.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!