Obezbjeđenje koje je na silu izvuklo putnika iz aviona kažnjeno, šokiraćete se kada saznate kako

Izvršni direktor Junajted erlajnza Oskar Munoz izvinio se putnicima “zbog istinski užasnog događaja” i najavio detaljnu istragu do 30. aprila, kako se ovakvi incidenti ne bi ponovili. U međuvremenu, advokati istjeranog putnika Dejvida Daoa pokrenuli su postupak protiv Junajted erlajnza i zatražili od kompanije da sačuva sve dokaze

Tri pripadnika službe bezbjednosti poslata su na prinudni odmor nakon što su na silu istjerali putnika na letu Čikago-Luisvil, iz aviona kompanije Junajted erlajnz, javili su američki mediji, prenosi “Blic”.

Grupa pripadnika obezbjeđenja praktično je izvukla putnika iz aviona nakon što je ovaj odbio da dobrovoljno napusti letjelicu i ustupi mjesto članu osoblja zbog prebukiranosti.

Kako javlja Si-En-En, tri pripadnika obezbjeđenja poslata su na prinudni odmor zbog ovog incidenta, a svim putnicima će biti isplaćena odšteta u visini cijene karte.

Izvršni direktor Junajted erlajnza Oskar Munoz izvinio se putnicima “zbog istinski užasnog događaja” i najavio detaljnu istragu do 30. aprila, kako se ovakvi incidenti ne bi ponovili. On je rekao da se neće povući sa mjesta direktora.

U međuvremenu, advokati istjeranog putnika Dejvida Daoa pokrenuli su postupak protiv Junajted erlajnza i zatražili od kompanije da sačuva sve dokaze.

Dao je snimljen kako ga izvlače iz aviona na aerodromu Čikago Oher, vrišteći i okrvavljen. Ovaj video snimak vidjelo je više miliona ljudi.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!