Crnogorska ljepotica Mila Kalađurđević u akcionom filmu uz Van Dama

“Već neko vrijeme treniram borilačke vještine, ali su mi za film organizovali trenera da naučim tuču ispred kamere što je apsolutno suprotno od realnosti. Emilien Falko, dubler Žan Koda, me je spremao prije snimanja i svakodnevno sam tokom snimanja imala trening”, kazala je Kalađurđević

Mila Kalađurđević (Foto: Facebook)

Crnogorski model i manekenka, Mila Kalađurđević, pojavila se na plakatu novog filma holivudske akcione zvijezde Žan Klod Van Dama, piše “Pobjeda”.

Mila, koja u filmu igra jednu od glavnih uloga, u izjavi za “Pobjedu” je kazala da se premijera novog filma Van Dama očekuje u junu, jer se film nalazi u postprodukciji.

 

Prelijepa Crnogorka u filmu igra ulogu Alvire plaćenog ubice koja se suprotstavlja planovima čuvenog holivudskog pozitivca.

“Alvira je djevojka koja ima dvostruku ulogu u filmu. Njena uloga je da iskoristi svoju privlačnost i na kraju realizuje poslove likvidiranja ljudi za svog šefa. Već neko vrijeme treniram borilačke vještine, ali su mi za film organizovali trenera da naučim tuču ispred kamere što je apsolutno suprotno od realnosti. Emilien Falko, dubler Žan Koda, me je spremao prije snimanja i svakodnevno sam tokom snimanja imala trening”, kazala je Kalađurđević, prenosi portalanalitika.me

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!