Mašinovođa htio da se ubije zbog tragedije kod Doboja

Nakon nesreće 12. marta, mašinovođa je išao na pregled kod neuropsihijatra zbog teškog stanja psihičkog rastrojstva i doživljene psihičke traume. “On je maltene htio da se ubije, međutim, zahvaljujući terapiji, sada je psihički dosta stabilniji”, istakla je Rajkica Bambulović Petrović

Mašinovođa “Željeznica RS”, koji je upravljao vozom u tragičnoj nesreći u kojoj je poginula porodica Đedovac iz Doboja i dalje se nalazi u bolnici “Sveti apostol Luka”, potvrđeno je iz Internističke službe za Avaz.ba

Nakon nesreće 12. marta, mašinovođa je išao na pregled kod neuropsihijatra zbog teškog stanja psihičkog rastrojstva i doživljene psihičke traume.

“On je maltene htio da se ubije, međutim, zahvaljujući terapiji, sada je psihički dosta stabilniji”, istakla je Rajkica Bambulović Petrović za srpskacafe.com.

Radnici željeznica su izrazili nezadovoljstvo zbog nedovoljno obezbjeđenih pružnih prelaza. Kako su kazali, upravo iz tog razloga prečesto dolazi do nesreća u kojima neko nastrada.

Predsjednik Nadzornog odbora ŽRS-a Ratko Đuričić ranije je upozorio da u manjem bh. entitetu ima čak 280 prelaza, što nikako nije u skladu sa standardima prema kojima bi na pet kilometara treba biti jedan putni prijelaz.

Izvor: Avaz

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!