Mandić prijeti: Katnić će platiti kad-tad

“Zbog laganja, podmetanja, vrijeđanja i izmišljanja, maltretiranja njihovih ljudi, hapšenja Mihaila Čađenovića i pokušaja našeg hapšenja. U Crnoj Gori kada vam neko nasrne na čast i obraz sve postaje lično, a pogotovo kada se zloupotrebljavaju institucije, stvari se obično i razrješavaju na ličnoj ravni”, kazao je Mandić

Foto: Youtube/Printscreen

Lider Nove srpske demokratije Andrija Mandić kazao je da najnovija naredba Specijalnog državnog tužilaštva, na čijem je čelu Milivoje Katnić, o proširenju istrage protiv njega i Milana Kneževića nema ama baš ni jednog dokaza koji ih povezuje sa bilo kakvom kriminalnom organizacijom i lažnim državnim udarom.

“Najnovija naredba Specijalnog državnog tužilaštva najbolje govori o intelektualnim dometima onih koji upravljaju tom institucijom. Kao što smo više puta rekli, niti znamo ko su, niti smo ikada vidjeli ili čuli Ruse koji se pominju u ovom postupku, a za koje ne zna da postoje čak ni ruski ambasador u EU, Vladimir Čižov. Takođe, i nijedno lice iz Srbije kojim se bavi Milivoje Katnić! Ne postoji ništa osim zle i podle namjere SDT-a da nanese štetu DF-u i nama lično”, istakao je Mandić.

Funkcioner DF-a nema dileme da je specijalni tužilac Milivoje Katnić pod direktnom kontrolom bivšeg premijera Mila Đukanovića, biznismena Stanka Subotića i Mohameda Dahlana.

“Namjera pojedinih zapadnih obavještajnih struktura, koje preko lokalne agenture upravljaju ovom akcijom, je da na slučaju Crne Gore pokušaju da zaustave zbližavanje administracija predsjednika Putina i Trampa, tako što će priču o lažnom crnogorskom državnom udaru podmetnuti ruskim specijalnim jedinicama, sa kojima će usput i da zbijaju šale kako ih je sve razotkrio i pohapsio neki Milivoje Katnić. Istovremeno vjeruju da će na ovaj, prevaran način prečicom ugurati Crnu Goru u NATO”, ocjenjuje Mandić, prenosi CdM.

Poručuje da će Katnić platiti kad-tad.

“Zbog laganja, podmetanja, vrijeđanja i izmišljanja, maltretiranja njihovih ljudi, hapšenja Mihaila Čađenovića i pokušaja našeg hapšenja. U Crnoj Gori, kada vam neko nasrne na čast i obraz, sve postaje lično, a pogotovo kada se zloupotrebljavaju institucije, stvari se obično i razrješavaju na ličnoj ravni”, kazao je Mandić.

Pouzdano, kaže, zna da je Katnić bio hrabar vojnik na ratištu.

“A tu karakternu osobinu je primijenio kod onih kod kojih je registrovao kukavičluk i strah i koje je hapsio po nalogu svojih šefova. To ga je dovelo do pogrešnog zaključka da su i drugi ljudi strašljivi kao Svetozar Marović i pripadnici budvanske grupe, da im je dovoljno podviknuti i priprijetiti hapšenjem, a oni bi nakon toga trebalo da potpišu sve ono što im on ponudi. Sa Demokratskim frontom se grdno prevario, i on i njegov šef. Sa dokazanim ličnim i neprijateljem DF-a, Katnićem, mogu još samo da se sretnem na nekom od sudova, a pred ukupnom javnošću biće raskrinkana ova lakrdija kojom pokušava da me osramoti i ponizi”, poručio je Mandić. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!