Olivera Balašević otkrila kroz kakve torture je prošla njena porodica: Devedesetih su nam kundakom lupali na prozor

“U pola tri u noć, ja sam otvorila i pitala zašto lupaju kundakom kada imamo zvono, a oni su mi odgovorili da ‘nisu sigurni da ćemo čuti zvono, ako spavamo’. Kazala sam im da su to uradili zato što su sigurni da će se neko uplašiti, a u tom trenutku to su dvije djevojčice koje spavaju”, kazala je supruga Đorđa Balađevića

Olivera Balašević, supruga novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, gostovala je u emisiji “150” minuta, u kojoj se, između ostalog, podsjetila i mračnih 90-ih godina prošlog vijeka, kada je njena porodica bila na udaru režima.

“Žena je ta koja brani tvrđavu. Iz našeg iskustva, mogu da svjedočim o 90-im godinama, koje su nam donijele značajne krajnosti i neugodnosti”, rekla je Olivera i objasnila da je tadašnji režim progonio njenog supruga i maltretirao njenu porodicu, prenosi “Blic”.

“Beba i ja smo odlazile zajedno u SUP, jer je ona bila mlađa i na mig je znala da reaguje. Rekla bih joj: “Kada taj čika u SUP-u pita gdje je tata, ti počni da plačeš”. S druge strane, Lola bi ispričala da sam joj ja to rekla”, našalila se Olivera i dodala da su pokušavali nekako da izađu na kraj s učestalim pozivima koji su bili dan-noć.

 

“Jednom se desilo da su kundacima lupali na prozor. U pola tri u noć, ja sam otvorila i pitala zašto lupaju kundakom kada imamo zvono, a oni su mi odgovorili da ‘nisu sigurni da ćemo čuti zvono, ako spavamo’. Kazala sam im da su to uradili zato što su sigurni da će se neko uplašiti, a u tom trenutku to su dvije djevojčice koje spavaju, kazala je supruga Đorđa Balađevića.

Kompletno gostovanje Olivere Balašević na Prvoj televiziji možete pogledati na sledećem linku.

 

Komentari

Daj prvi komentar na ovu priču

Ostavi odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Idi na VRH
error: Content is protected !!