Olivera Balašević otkrila kroz kakve torture je prošla njena porodica: Devedesetih su nam kundakom lupali na prozor

“U pola tri u noć, ja sam otvorila i pitala zašto lupaju kundakom kada imamo zvono, a oni su mi odgovorili da ‘nisu sigurni da ćemo čuti zvono, ako spavamo’. Kazala sam im da su to uradili zato što su sigurni da će se neko uplašiti, a u tom trenutku to su dvije djevojčice koje spavaju”, kazala je supruga Đorđa Balađevića

Olivera Balašević, supruga novosadskog kantautora Đorđa Balaševića, gostovala je u emisiji “150” minuta, u kojoj se, između ostalog, podsjetila i mračnih 90-ih godina prošlog vijeka, kada je njena porodica bila na udaru režima.

“Žena je ta koja brani tvrđavu. Iz našeg iskustva, mogu da svjedočim o 90-im godinama, koje su nam donijele značajne krajnosti i neugodnosti”, rekla je Olivera i objasnila da je tadašnji režim progonio njenog supruga i maltretirao njenu porodicu, prenosi “Blic”.

“Beba i ja smo odlazile zajedno u SUP, jer je ona bila mlađa i na mig je znala da reaguje. Rekla bih joj: “Kada taj čika u SUP-u pita gdje je tata, ti počni da plačeš”. S druge strane, Lola bi ispričala da sam joj ja to rekla”, našalila se Olivera i dodala da su pokušavali nekako da izađu na kraj s učestalim pozivima koji su bili dan-noć.

 

“Jednom se desilo da su kundacima lupali na prozor. U pola tri u noć, ja sam otvorila i pitala zašto lupaju kundakom kada imamo zvono, a oni su mi odgovorili da ‘nisu sigurni da ćemo čuti zvono, ako spavamo’. Kazala sam im da su to uradili zato što su sigurni da će se neko uplašiti, a u tom trenutku to su dvije djevojčice koje spavaju, kazala je supruga Đorđa Balađevića.

Kompletno gostovanje Olivere Balašević na Prvoj televiziji možete pogledati na sledećem linku.

 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!