Dvogodišnji dječak spasio brata na kojeg je pala komoda (VIDEO)

Roditelji dječaka su rekli da su objavili video da bi ukazali da je potrebno da se namještaj u dječijim sobama namjesti tako da se slične situacije ne mogu desiti

Dvogodišnji Baudi Šof spasio je svog brata blizanca Broka na kojeg je pala komoda dok su se igrali, piše CNN, prenose Vijesti.

Na snimku sa kamere koja je sve snimila vidi se Baudi koji skoro dva minuta pokušava da izvuče brata ispod komode i na kraju uspijeva.

Roditelji dječaka su rekli da su objavili video da bi ukazali da je potrebno da se namještaj u dječijim sobama namjesti tako da se slične situacije ne mogu desiti.

“U početku smo oklijevali da li da objavimo video, ali mnogo roditelja je vjerovatno napravilo ovakvu grešku, odnosno ni oni nemaju namještaj koji je pričvršćen za zid. Naša kuća je vrlo prilagođena djeci, pa nismo ni pomislili da bi ovako nešto moglo da se desi”, kazao je Riki Šof, otac dvojice dječaka za CNN.

Nezgoda se dogodila oko 8.30 u porodičnoj kući u mjestu Orem u američkoj državi Juti.

“Ništa nismo čuli, a obično ih čujemo kako bacaju igračke, vrlo su bučni dok se igraju”, kazao je Riki Šof.

Na kraju je majka dječaka pogledala u kameru koja snima dječiju sobu i vidjela da je komoda pala na Broka.

“Kada je ušla u sobu vidjela da nijedan od dječaka nema ni ogrebotinu. Ovo je neka vrsta čuda, nešto zaista posebno, kako je Baudi pomogao Broku”, rekao je Riki Šof za CNN.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!