Đukanović: Napad je planiran u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori

Sve se ovo događalo zbog politike i ovo je sve urađeno u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori. Nadam se da će se ovaj proces završiti i da ćemo stati na put onima koji na račun svoga političkog, medijskog ili nevladinog djelovanja misle da može da se ruši država”, rekao je Đukanović

Politika je uzrok planiranog napada i to je sve urađeno u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori, kazao je premijer Milo Đukanović, osvrnuvši se na izjavu specijalnog tužioca Milivoja Katnića.

“Slušao sam prezentaciju tužioca i ispostavilo se da je tačno ono u šta smo sumnjali. Sada se to kompletira i stvaraju se uslovi da se dižu optužnice. Sve se ovo događalo zbog politike i ovo je sve urađeno u dosluhu sa političkim faktorom u Crnoj Gori. Nadam se da će se ovaj proces završiti i da ćemo stati na put onima koji na račun svoga političkog, medijskog ili nevladinog djelovanja misle da može da se ruši država”, rekao je Đukanović.

On je, prenosi portal vijesti.me, kazao da su razgovori sa koalicionim partnerima obećavajući i da se nada da će sklopiti savez sa prirodnim partnerima.

“Postoje prijatnije i neprijatnije teme u razgovorima. Svi žele veći dio kolača i to nije neuobičajeno”, rekao je Đukanović. 

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!