Berane: Policajac ubio dvojicu komšija, pa sebe

Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Berane je danas oko 15,30 časova prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u Beranama. Na lice mjesta odmah su upućeni službenici CB Berane koji su dolaskom na lice mjesta zatekli dva beživotna tijela, Z.Ć. (68) i D.S. (62), dok je R.B. (45), inače policijski službenik, davao znake života

Policajac iz Berana Radenko Bulić (45) ubio je dvojicu komšija Zdravka Ćulafića (67)  i Dragutina Spalevića (62), nakon čega je izvršio samoubistvo.

Prema riječima sagovornika iz policije, dvostruko ubistvo i samoubistvo dogodilo se u beranskom naselju Pešca, oko 15:30 h.

Prema prvim informacijma, teškom ubistvu i samoubistvu prethodila je komšijska svađa.

Uviđaj koji je u toku rukovodi Viši državni tužilac Milica Rmandić. 

Iz policije je saopšteno da policajac nije bio na dužnosti.

“Dežurnoj službi Centra bezbjednosti Berane je danas oko 15,30 časova prijavljeno da je došlo do upotrebe vatrenog oružja u komšijskoj svađi u naselju Pešca u Beranama. Na lice mjesta odmah su upućeni službenici CB Berane koji su dolaskom na lice mjesta zatekli dva beživotna tijela, Z.Ć. (68) i D.S. (62), dok je R.B. (45), inače policijski službenik, davao znake života. R.B. je transportovan do Opšte bolnice u Beranama ali je na putu do bolnice preminuo. Na osnovu do sada preduzetih mjera i radnji, sumnja se da je R.B. upotrebom vatrenog oružja lišio života komšije Z.Ć. i D.S. nakon čega je izvršio samoubistvo ispaljivanjem hica u glavu. R.B. je bio zaposlen u Stanici policije u Petnjici i u momentu izvršenja krivičnog djela nije bio na dužnosti”, navodi se u policijskom saopštenju.

Izvor: Vijesti

Foto: Adem Ado Softić

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!