Ubistvo pjevačice Granda: Policija zna ko je ubio Jelenu Krsmanović Marjanović

Inspektori koji rade na slučaju imaju čvrstvu teoriju o ubistvu pjevačice Jelene Krsmanović, sada tražimo jake dokaze za hapšenje, izjavio je za “Blic” izvor iz policije. “Kurir” piše da je na osnovu dosadašnje istrage policija skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umiješana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje vještače kretanje i kontakti u subotu 2. aprila, kada je pjevačica ubijena

Inspektori koji rade na slučaju imaju čvrstvu teoriju o ubistvu pjevačice Jelene Krsmanović, sada tražimo jake dokaze za hapšenje, izjavio je za “Blic” izvor iz policije.

Pojedini mediji su juče pisali da je glavni osumnjičeni za ubistvo pjevačice njen suprug.

“Glavni razlog je činjenica da Zoran Marjanović dva puta nije prošao poligrafsko ispitivanje, iako su se u medijima pojavile drugačije informacije. On je oba puta pao na detektoru laži, a osim toga, iskaz koji je u nekoliko navrata davao prepun je rupa i nelogičnosti”, naveo je sagovornik “Telegrafa” i dodaje:

“Takođe, jedna od sumnjivih stvari je i činjenica da je Zoranov telefon baš u periodu izvršenja zločina bio isključen, pa su pokušaji praćenja kretanja preko baznih stanica bili onemogućeni, što ukazuje da postoji sumnja da je gašenje telefona urađeno s predumišljajem i da je unaprijed bilo isplanirano”.

Izvor “Telegrafa” ipak ne odbacuje mogućnost da je u ovom monstruoznom ubistvu učestvovalo više ljudi.

“Sumnja se da je u pitanju zločin iz strasti i da je postojao jedan izvršilac, ali postoji i opravdana sumnja da u pripremi i pomaganju prikrivanja zločina učestvovalo više lica, da li kao saučesnici, ili kao pomagači. Ipak, glavni osumnjičeni u ovom trenutku je Zoran Marjanović i trenutno se radi na pribavljanju čvrstih dokaza koji bi sve ove sumnje pretočili u optužnicu i hapšenje”, zaključuje izvor “Telegrafa”.

Podsjetimo, Nebojša Rojko zvani Vihor, koga je policija juče ispitivala u vezi sa ubistvom pjevačice Granda Jelene Krsmanović Marjanović, prošao je poligraf i danas je pušten kući.

Kako piše Blic, Zoran Marjanović je unajmio advokata i više neće da priča s novinarima.

“Kurir” piše da je na osnovu dosadašnje istrage policija skoro sigurna da su najmanje tri člana porodice Jelene Krsmanović Marjanović umiješana u njeno ubistvo, dok se za jednog i dalje vještače kretanje i kontakti u subotu 2. aprila, kada je pjevačica ubijena.

Taj ko je ovo uradio sve je dobro isplanirao i odlično je poznavao njeno kretanje tog dana. Motiv još istražujemo, ali je definitivno u pitanju ogromna strast, mržnja, bijes, neuzvraćena osjećanja..Ono što zasad možemo da kažemo jeste da se sve vrti oko porodice, a kako sklapamo kockice, krug se sužava na dva najviše tri člana. To tvrdim na osnovu analiza i vještačenja koja svakodnevno radimo“, ispričao je sagovornik “Kurira”.

Na pitanje da li policija sumnja da je neko od njih svirepo ubio Jelenu, on odgovara:

“Da li ju je ubio, sakrio nešto što zna ili nekoga štiti, to još utvrđujemo, ali sve indicije govore da je porodica na neki način umiješana u ubistvo”, kazao je izvor iz policije.

On je dodao da je pod lupom još jedna osoba bliska Jeleninom mužu Zoranu Marjanoviću.

Konkretno, provjeravamo gde je bio, šta je radio i sa kim kontaktirao u subotu 2.aprila, kada je Jelena otišla da trči i više je niko nije vidio živu. Upravo rekonstruišemo cio njegov dan jer ima mnogo rupa i nelogičnosti”, kazao je izvor “Kurira”.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!