Haris Džinović, “sit kafana”, počeo da izlazi u ekskluzivne njujorške restorane

Dok su mediji pisali o tome da je Haris Džinović operisao oba kuka, poznati pjevač je održao niz koncerata u SAD. Boravak u Njujorku iskoristio je da svrati do ekskluzivnog restorana “Wolfgang’s Steakhouse”, gdje je, sudeći po fotografiji, očigledno uživao sa jednim od vlasnika, Zijom Musićem

Dok su se pojedini mediji na Balkanu utrkivali da objave što više detalja o tome da je Haris Džinović “operisao oba kuka”, poznati pjevač je za to vrijeme nastupao širom Sjedinjenih Američkih Država, a da je “sit kafana” dokazao je i svojim odlaskom u ekskluzivni restoran “Wolfgang’s Steakhouse”, čiji je jedan od vlasnika Plavljanin Zijo Musić.

Poznati pjevač je demantovao informaciju o operaciji, rekavši da mu je žao što mora javnosti da se obraća tim povodom.

On je pojasnio da nije imao nikakve zdravstvene probleme, pa samim tim ni operaciju.

Džinović je pojasnio da je odsustvovao sa snimanja “Pinkovih zvijezda” zbog niza gostovanja po Americi, koja je započeo 26. februara.

Popularni pjevač je u demantiju dodao da ne razumije zbog čega su plasirane laži koje, kako je rekao, stvaraju poslovne i emotivne nejasnoće.

U pauzi tokom koncerta u Njujorku on je svratio i do ekskluzivnog restorana “Wolfgang’s Steakhouse”, a boravak i očigledno ugodan susret sa jednim od vlasnika, Zijom Musićem, neko je ovjekovječio fotografijom i postavio na Fejsbuk stranici.

Slika, uostalom, sve govori o Džinovićevom zdravstvenom stanju.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!