Novi patent Adnana Lekića: “Drinkware Stacker” oduševio Amerikance

Sajam “International Home & Housewares” u Čikagu je jedan on najvećih sajmova za kućne proizvode. Za oba moja proizvoda bilo je puno interesovanja. Već prvog dana Marc Porney, celebrity sa rialiti šoua ‘All American Makers’, tražio je da mu prezentujem Drinkware Stacker. Bio je oduševljen proizvodom”, ispričao je Lekić

Nakon što je prošle godine američku javnost zainteresovao kutijom za kaiševe (Belt Organizer), Podgoričanin Adnan Lekić je na sajmu International Home & Housewares u Čikagu predstavio svoj novi izum – Drinkware Stacker, koji ima više funkcija.

Drinkware Stacker služi za slaganje i čuvanje čaša od lomljenja, dok istovremeno maksimalno štedi prostor. Pored toga, može da posluži i kao jedinstveni podmetač za čaše. Potpuno je podesiv različitim veličinama i oblicima čaša i šolja.

“Sajam International Home & Housewares u Čikagu je jedan on najvećih sajmova za kućne proizvode. Za oba moja proizvoda bilo je puno interesovanja. Već prvog dana Marc Porney, celebrity sa rialiti šoua ‘All American Makers’, tražio je da mu prezentujem Drinkware Stacker. Bio je oduševljen. Dao mi je svoju vizit kartu i rekao da ga nazovem”, ispričao je Lekić za Portal Revije Fokus.

 

All American Makers’ Marc Portney “loves” Drinkware Stacker, see my pitch.

Posted by Elypro on 21. Mart 2016

Oba proizvoda su, dodao je, izabrana da budu predstavljena na lokalnoj televiziji Čikaga.

“Podmetače za čaše sam predstavio i komisiji koja je bila sastavljena od pet – šest ljudi, među kojima su bili predstavnici QVC shopping televizije, Casting Shark Tank reality serije, Lakelanda (magnat u Engleskoj), Hammahera & Schlemmera, sajta Grommet.com… Reakcije su opet bile odlične”, rekao je Lekić.

On je istakao da su ga potom kontaktirali sa QVC televizije i zatražili da proizvod “ubace” na njihovu televiziju. Trenutno, dodao je, rade na saradnji.

“Pozvan sam na QVC, shopping kanal koji ima više od 90 miliona gledalaca. Na ovom kanalu idu kratki segmenti od nekoliko minuta i cilj je da se proda 100.000 do 150.000 dolara robe u prvom predstavljanju”, kazao je Lekić.

Poziv za gostovanje dobio je i od radija mycoolinvention.com, a prezentovaće kutiju za kaiševe. Potom će gostovati i na morning showu programu HSN televizije.

Lekić je rekao da su, pored medija, veliko interesovanje iskazale prodavnice širom svijeta i da čekaju prvu isporuku proizvoda.

“Trenutno radim na završavanju serijske trake u fabrici i očekujem da proizvodnja oba proizvoda počne narednih mjesec – dva”, istakao je Lekić.

Više informacija o inovacijama Adnana Lekića možete naći na web sajtu www.elypro.com, kao i na Fejsbuk stranici Elypro 

S.P & S. H

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!