Dekan Ekonomskog fakulteta svojim statusima na Fejsbuku pokazao koliko je dobar čovjek, studenti ga obožavaju

Poznat po vedrom smislu za humor, pa i šalama na sopstveni račun, prof. dr Branislav Boričić (60) je još jednom pokazao zbog čega ga mladi toliko vole napisavši: “Kad postavim novi status odmah vidim, po lajkovima u kratkom vremenu, koliko mojih studenata, usred ispitnog roka, zapravo ne uči”…

“Divan čovjek, ljudina!” Doslovce ovim riječima većina aktuelnih i bivših studenata opisuje profesora i dekana Ekonomskog fakulteta u Beogradu, dr Branislava Boričića (60).

Profesor Boričić, inače aktivan na društvenim mrežama i poznat po tome što se prema studentima ne odnosi kao “bog sa visine”, nego kao pravi pedagog, mentor i savjetnik, posljednjim statusom je oduševio akademce sa svog fakulteta, ali i mnoge druge korisnike Fejsbuka, prenose mediji u regionu.

Kako piše portal 24sata.sr, poznat po vedrom smislu za humor, pa i šalama na sopstveni račun, profesor je još jednom pokazao zbog čega ga mladi toliko vole napisavši:

“Kad postavim novi status odmah vidim, po lajkovima u kratkom vremenu, koliko mojih studenata, usred ispitnog roka, zapravo ne uči”. A tu su još dva divna primjera!

Lajkovi, kao što vidite, uprkos zabavnom paradoksu, nijesu mogli da izostanu, a dr Boričić je u nastavku obrazložio svoju “teoremu”: “Ako za pola sata dobiješ 100 studentskih lajkova, onda niko ništa ne uči”.

Inače, dekan ima dvije kćerke, pa je, vjerovatno, u ovom dirljivom postu mislio na njih.

“E, da nam je više ovakvih profesora!”, zaključuje portal 24sata.sr.

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH
error: Content is protected !!