Video koji ledi krv u žilama: Poljubac sa najvećom otrovnom zmijom na svijetu

Poljubac sa najvećom otrovnom zmijom na svijetu, kobrom, ubio je oca Amdžadu Kanu, ali ga to nije spriječilo da i sam izvede ovaj trik pred kamerama. Iako je zmija u nekoliko navrata krenula ka njemu sa ne tako druželjubivim namjerama, ovaj Maležanin je bio uporan i uspio je da spoji usne sa otrovnicom.

Kako prenosi portal 24sata.rs, Amdžadov otac je nastradao 2006. godine na sceni, kada ga je ujela ova otrovnica koju je pokušao da poljubi pred publikom. Njegov sin, koji kaže da se igra sa zmijama od najranijeg djetinjstva, sada je pokušao da završi posao koji je započeo njegov otac, a činjenica da to može da mu oduzme život ga ni malo nije uzbudila.

Iako on nije bio mnogo uplašen, žena koja je sve ovo organizovala za britansku emisiju “The World’s Most Talented” nije mogla da sakrije zabrinutost.

„Večeras neću moći da spavam, ovo je sasvim novi nio opasnosti. Bila sam prestravljena dok sam gledala, nisam mogla da vjerujem“, kaže organizatorka Laura Džekson.

Video traje samo minut i po, ali će vam sigurno zalediti krv u žilama. Posebno kada kobra u nekoliko navrata krene da ujede hrabrog Amdžada, a on joj pobjegne za svega nekoliko milimetara

 

Izvor: www.24.rs

Komentari

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Idi na VRH

error: Content is protected !!